PROGRAMA FAMÍLIA

programa Familia. CàritasSolsona

Objectiu:

Acollir les famílies que demanen ajuda a Càritas per acompanyar-les en el seu procés de superació de mancances i resolució de problemes.

Accions:

En el programa Família  es fa un seguiment de la Família se l’ajuda a  cobrir les seves necessitats, a resoldre situacions que generen conflicte, a canviar hàbits i es fa participar a tots els membres de la unitat familiar, en el seu procés de reinserció social. Des de Càritas se l’acompanya en tot aquest procés.

La problemàtica que pateixen les famílies pot ser de diversa índole. L’ajut concedit, anirà  acompanyat d’un seguiment professional i variarà en funció del problema o necessitat detectada: Aliments, tractaments mèdics, sessions de millora de la dinàmica familiar, recerca d’allotjament i treball, subministraments de la llar, assessorament legal,…

 

Càritas que treballen en aquest programa:

Avià, Berga, Montmajor, Cercs-Sant Jordi,  Gironella, Puig-Reig, Balsareny,  Navàs,  Solsona,  Cardona,  Súria,  Cervera,  Torà,  Anglesola, Tàrrega,  Verdú, Mollerussa, Golmés, Miralcamp,  El Palau d’Anglesola i Bellpuig.