Aquest Nadal, Sigues part de la solució contra la pobresa.

El teu compromís millora el món

Avui en dia, parlar de compromís  no està de moda. La manca del compromís caracteritza la nostra societat. Les noves generacions es relacionen creient que el compromís no és important, ni a nivell laboral, ni a nivell social ni a nivell personal.

A Càritas anem a contra corrent perquè sí que parlem de compromís. Però no parlem d’un compromís qualsevol. Parlem d’un compromís que té com a referent una persona molt concreta: Jesús de Natzaret.

Comprometre’s és una manera de ser i estar en el món, de relacionar-nos amb nosaltres mateixos i amb els altres. És una manera d’entendre la vida i de compartir-la creant fraternitat.

El compromís és personal, de cada individu, però també és comunitari. El primer pas sempre és personal, però la comunitat acompanya la decisió i la vivència, la contrasta, la il·lumina i la projecta.

Des de Càritas treballem per la justícia, però la caritat transcendeix la justícia. No només hem de donar allò que tenim, sinó també donar allò que som. Una societat justa no només es promou amb relacions de drets i deures, sinó també amb relacions de gratuïtat, de misericòrdia i de comunió.

La missió de Càritas és acollir i acompanyar les persones que més ho necessiten  i ens cal el suport de voluntaris, col·laboradors, socis i donants, que ens ajudin a fer-ho possible.

Aquest Nadal us convidem a SER PART DE CARITAS.

NOTA DE PREMSA

Descargar (PDF, 379KB)