COM POTS COL·LABORAR?

Si ets una persona solidaria que vols oferir part del teu temps per ajudar als altres, et pots posar en contacte amb nosaltres per col·laborar desinteressadament en alguns dels nostres programes. En una primera entrevista telefònica o personalment, nosaltres t’informarem de les nostres necessitats i tu ens explicaràs les teves preferències, inquietuds i disponibilitat. Desprès  decidirem la conveniència de la teva  incorporació com a  voluntari a Càritas.

Tots els voluntaris de Càritas Diocesana de Solsona disposen de una assegurança d’accidents i de responsabilitat civil. Son acompanyats i assessorats per una treballadora social i se’ls ofereix espais de formació per que puguin realitzar la  taca encomanada, amb responsabilitat.

Si ets una persona solidari, que vols ajudar als altres, però no disposes de temps lliure, pot fer-te soci de Càritas. Pots comprometre’t amb una aportació periòdica i a més d’ajudar-nos podràs beneficiar-te dels incentius fiscals que premien la fidelitat a una mateixa entitat si la teva donació és continuada durant tres anys en igual o superior quantia. Gràcies a l’aportació econòmica de moltes persones podem tirar endavant els nostres projectes d’Atenció a les Persones.

Si ets una persona que et preocupa la situació de crisis econòmica actual que esta afectant a moltes famílies que ho estan passant malament i puntualment vols col·laborar econòmicament amb Càritas. Pots fer-nos arribar el teu Donatiu. Ajudaràs aquestes persones i a més la teva generositat a partir de l’1 de gener de 2015 té més valor ja que desgravarà més en la teva declaració de la Renda.