NOTA DE PREMSA:

 

CAP INFANT SENSE LLIBRES A L’ESCOLA.

CaixaBank i la Fundació “la Caixa” col·laboren amb Càritas Diocesana de Solsona per cobrir les necessitats escolars de cinquanta infants

 

CaixaBank i la Fundació “la Caixa” col·laboren amb Càritas  Diocesana de Solsona per  fer front  a la pobresa i la creixent desigualtat social que afecten, cada vegada més, les necessitats més bàsiques per a  un desenvolupament saludable de la vida.

Qui més sofreix aquesta situació són els menors que viuen en famílies en situació de pobresa  o exclusió social, hi ha nens, pel fet a que els pares no poden assumir els costos de material escolar, ja que no tenen les necessitats bàsiques cobertes (alimentació i habitatge), no poden atendre les necessitats derivades de l’escolarització dels fills.

Càritas te la voluntat d’acudir a aquestes necessitats, per això va despertant consciències amb la finalitat d’ajudar a les necessitats vitals de les persones, d’una manera especial, les més vulnerables com són els infants.

Per dur a terme aquest projecte comptem amb l’ajuda i el suport CaixaBank i la Fundació “la Caixa”, a la que ens sentim agraïts del seu ajut i de la tasca social que fan, d’una manera especial, en aquest temps que sofrim les conseqüències de la pandèmia del Coronavirus. Amb l’ajut de l’Acció Social de Caixabank, cinquanta infants seran atesos  de les necessitats bàsiques escolars.

Càritas diocesana de Solsona és sensible a tantes persones que per la seva situació de vulnerabilitat social i laboral, acudeixen als nostres centres en demanda d’ajuda. Davant d’aquesta problemàtica és quan agraïm més la vostra ajuda.

Càritas diocesana del Solsona

Descargar (PDF, 128KB)